Äntligen en äkta italienare i stan. Grazie mille!

Äntligen!

Få har en så djupt rotad passion för smaker och råvaror som italienare.

Kom in och upplev lite dolce vita – oavsett om du bara vill ha en het espresso perfetto i farten, nyknådad färsk pasta deliziosa och prosciutto fantastico till middagen eller slå dig ned med en nybakad focaccia till ljudet av spårvagnar mot kullerstenarna utanför fönstret.

Äntligen en äkta italienare i stan.
Grazie mille! 🤌

Drottninggatan 19 i Norrköping

Grazie är en slags bakficka till Norrköpings i särklass mest populära pastarestaurang; Härlig Pasta.

Mitt på Drottninggatan, på nummer 19, med spårvagnarna rullande utanför fönstren erbjuder Grazie italienska läckerheter, delizie italiane, som är lätta att plocka med sig till fikat, lunchen eller middagen.

Vad sägs om äkta italiensk espresso, färsk nyknådad pasta, mustiga charkuterier, bröd och sötsaker?

Kontakt och öppettider

Måndag – fredag: 10.00-17.00

Du når oss via info@harligpasta.se, 011-12 60 60 eller @grazie.nkpg på Instagram.

Vi ses!

Grazie möter Härlig Pasta i en ny spännande sammanslagning!

Fantastiska nyheter!
I vår kommer Grazie, känt för sitt fina utbud av italienska delikatesser, fräscha focaccias och äkta kaffe, att sammanfogas med Härlig Pasta i en unik fusion. Sedan våren 2023 har vi varit grannar med Härlig Pasta, som under ett decennium har bjudit på hemgjord pasta i smakrika variationer. Nu förenar vi oss under namnet Grazie Pasteria & Deli, där vi erbjuder både vår älskade pasta och ett exklusivt utbud av italienska delikatesser. Detta steg ger oss en fantastisk möjlighet att utöka vår passion för italiensk matkultur och fördjupa vår relation med er, våra värderade gäster.

Läs mer om nya Grazie Pasteria & Deli