Festlokaler i centrala Norrköping, med vår omtanke på bordet

En plats för att fira, skåla och äta gott. Här kan du med ett större sällskap ta plats och få avskildhet, med vår omtanke på bordet.

 

Sällskapsrummet – perfekt för bröllopsfest, födelsedagaskalas eller firmafest

En trappa ner, i Härlig Pastas källare, gömmer sig en guldklimp – Sällskapsrummet. Här kan du med ett större sällskap ta plats för att fira, skåla och äta gott. Här finns det plats för en bröllopsfest, ett födelsedagskalas eller en firmafest. Det är bara er fantasi som sätter gränserna. Med charkbrickor och familjepastor får ni en riktig festmiddag, med vår omtanke på bordet.

Kontakta oss på info@harligpasta.se för visning och bokning av lokalen.

Foodhopping i gamla Norrköping

 

Ta med dig familjen, vännerna eller företaget på foodhopping och botanisera i hela Östgöta Köks restaurangutbud under en kväll. Promenera över kullerstenen i gamla Norrköping med en personlig guide som leder er fram på matresan. Upplägget passar sällskap på åtta personer och uppåt.

Under kvällen kan du besöka oss för att äta förrätt, huvudrätt eller bara ta ett glas. Ni bestämmer själva upplägget på just er matresa.

Kontakta oss på info@harligpasta.se för bokning.

Läs mer om foodhopping här.

Matlagningsaktivitet
– Pasta, därmed basta!

 

Välkomna till en inspirerande kväll med pasta i fokus.

En matlagningsaktivitet för 8-10 personer under kunnig ledning av Danne.

Uppstart med snack kring pasta och härliga bubblor i form av cava eller öl. Vi sätter pastadegen och rullar i gång tillagningen. Här får alla sätta händerna i degen och tillverkningen av fylld pasta med tillbehör.

Meny och råvaror varierar efter säsongen och kan anpassas efter ert sällskap. Efter avslutat matlagning är det dags att njuta av mat och dryck.

Antipasti, pasta & dessert bjuds under kvällen.

Kostnad:
441 kronor per person inklusive 1 glas cava
5000 kronor Arrangemangskostnad

Alla kostnader exklusive moms


Kontakta oss på info@harligpasta.se för visning och bokning av lokalen.

Handgjord dagsfärsk pasta slungad i klassiska smaker från hela vår glob.

Durumvete, ägg och vatten. Inga konstigheter. Inga tillsatser. Här på Härlig Pasta bygger vi våra pastarätter från grunden. Med kärlek och omtanke arbetar vi fram rätterna från vetet, äggen och vattnet till den sista garnityren innan servering. Hos oss får du alltid handgjord dagsfärsk pasta slungad i klassiska smaker från hela vår glob.

Hitta hit

Drottninggatan 19
602 27 Norrköping

Måndag – Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00

E-post: info@harligpasta.se
Telefon: 011-12 60 60

Härlig Pasta är en del av Östgöta Kök-koncernen